fredagspuls...

Mina damer och herrar, det är fredag- gratulerar på fredagen gott folk!

Gårdagen blev inte särskilt aktiv, och jag har nog inget att rapportera...alls. Förutom att jag för första gången på ganska länge inte pratade med ngn...ALLS. inte ett telefonsamtal, inte ett "tack så mkt." till en expedit...inget! Det var ganska skönt faktiskt.  Social tjej.

Snart ska jag dock ta tag i mitt liv lite, dvs. knalla in mot stan (utan min iPod, goddamit!) , möta Louise (aka Maneater) vi ska på bolaget inför morgondagens strapatser, äta en bit mat och sen ska jag ta mig förbi GT och Malin (aka Yiiii-ha, Brommamamma, danger) för att hämta allt jag lämnade där i onsdags.

Kom på ett problem, som jag tänkte få lite hjälp med. Jag fick tre st nya krukväxter ( kollar tre ggr. så jag inte råkat skriva "kukväxter" ) Alla dessa måste få namn, då det är obligatoriskt när det gäller mitt hem. Mina gamla (dvs. de på surbrunnsgatan) hette ju som vissa vet "Sixten" och "Perka", bra namn- men det kan behövas nya nu...
Förslag är alltså, gärna med motivering och helst killnamn.

Dags att klä på sig nudå? Eller jag kanske ska göra som Louise och jag diskuterade- kanske ska gå runt och vifta lite istället? som en kul omväxling...
well.

Over and Out

rubrik...

Jag kommer inte på  någon bra rubrik, så det hoppar vi över.

Dagens aktivitet; tv-tittande- bara. Kommer nog inte göra ngt mer vettigt alls faktiskt. så är det ju ibland på torsdagar.  Jag är nog inte så spännande att umgås med heller, så det får bli msn-kontakt istället.

Tittar man på tv hela dagen, så lägger man märke till knasiga saker;

* Såg en trailer för "About a boy", När de hade översatt " Give me five " i textningen, tyckte jag helt seriöst att de skrivit " Ge mig LEM!" haha, jag är bra skadad alltså.

* Det finns på tok för många riktigt dåliga reklamer, ett par exempel ;( jag orkar inte motivera idag, kan bli en annan gång)
Mekonomen- läskig unge som säger " jag äälskar att fika"  ( de gör reklam för en bilbarnstol )
SB12- Den med två stirriga tjejer som pratar om ngn kille.
coop- Hon den där irriterande jefla skåningen som pratar om skidåkning.
118 003- Alla deras reklamer, men kanske främst hon som sjunger och "dansar", och ser väldigt smart ut.
telia- samtliga reklamer där det bara syns föremål mot vit bakgrund. det spelas plinkande musik och hon som INTE KAN PRATA gör voiceover ( kan man inte prata kanske man kan jobba med ngt annat?)

* Det verkar för en gångs skull gå bra saker på tv idag, konstigt- för torsdagar brukar vara en kass tv-dag.

Jaja, nu blir det nog lite popcorn tror jag. återkommer ev. senare


Over and Out


skadad...

man blir lätt lite skadad av att läsa kurser som ex. "medieanalys". jag har problem med att kolla på tv nuförtiden.

anledningen till att jag skriver detta inlägg är att jag just såg MQs reklam ( den med ett gäng somriga, glada människor i typiska " ikväll ska vi grilla" kläder som står på rad och "bumpar" höfter mot varandra.

JAG KLARAR INTE AV DEN!!!

jag blir lite arg varje gång jag ser den och själva reklamen gör att jag inte ens vill gå till MQ och titta på kläder. Ett misslyckande av reklamaren där, kanske?


Over and Out

plånböcker...

Många som känner mig vet att jag har en knasig besatthet av plånböcker.

Förtydligande: Jag äger en, två eller högst tre plånböcker själv- alltså är det inte som en besatthet av skor-att man helt enkelt måste ha så många som möjligt. nejnej. 

Det är andra människors plånböcker (korthållare, eller diverse) som jag är intresserad av. Och alltså inte pengarna, utan allt annat i dem. Jag vill titta på alla plastkort (körkort, id, medlemskort osv.) , foton, visitkort, kvitton och annat. På något sätt säger det mig ngt. om vem personen som äger den plånboken är.

Några exempel;

Jag hade en svinful plånbok väldigt länge, till mina vänners stora förtret. Den hade speglar, repstumpar, glada färger och var såååå sliten. Men jag hade så många minnen med den, den hade varit med på så mkt. jag hade en massa minnesgrejer i den och jag hade inte hjärta att byta ut den...förrän den i princip föll i bitar. ( Men jag har kvar den ; ) )

Pappa har en riktig taxiplunta, den är svinstor och det tar huuur lång tid som helst att rota igenom den. Han har heeelt sjukt många olika plastkort, en hel massa foton (varav ca hälften är på mig) , och så pass mkt skojjiga kvitton (typ på julklappar han köpte för tre år sedan) att man måste hjälpa honom att sålla bort då och då.

"Stretch" hade en väldigt konstig historia, som mer liknade en ficka, fast i läder där han hade leg, visa, passerkort till jobbet och- nada mas. kontanter hade han alltid löst i jeansen eller jackan. Inga foton, inga kvitton, inga club/medlemskort. inget.  Han ville vara opersonlig och obunden vid sin "plånbok"...sa han iaf. när jag frågade om den. MEN... när vi träffades som mest, bad han en dag om att få ett av mina "Klara - klistermärken" (ni kanske vet- de glittriga små historierna med mitt namn på) Sagt och gjort, det fick han. Så tog han det och satte på sin "plånbok". Jag frågade varför, han sa att han ville ha det där bara...så han såg det ett par ggr. om dagen. Och det satt där ganska länge.  Trots alla hårda fasader, allt dåligt jag minns med Stretch och hur många gånger jag fick ångra att jag stod ut, så minns jag mest det här med plånboken, och mitt namn på den.    OCH detta var alltså början till min lilla fetish att sätta sådana klistermärken på folks plånböcker.

"BeachBoy" hade en sjuuukt uppstrukturerad plånbok, allt hade en mkt genomtänkt plats, allt utefter i vilken ordning och hur ofta man använder grejjerna osv. Man fick onda ögat om man la ngt på fel ställe, eller åt fel håll osv. Jag hade däremot fötroendet att gå loss på den när jag ville....EFTER det att jag kollat, och lärt mig ordningen.
Allt i denna plånbok kom att kännas viktigt och speciellt, pga. denna besatthet av ordning. precis som BeachBoy alltid var för mig.

"Heffa"  Har typ ingen plånbok, allt ligger huller om buller i hennes väska, jacka eller urringning :D. haha Kaos, "whatever" och ta det som det kommer. Precis som Heffa.

Jag skulle kunna fortsätta rätt länge...men jag orkar inte (och säkert inte ni heller ;) ) Så jag ger upp.

Varför denna besatthet och plötsliga plånbokshysteri? JO, KlaraKalas lyckades med ett riktigt begåvat stunt igår.
Familjen var på middag på "Lilla Helwetet" igår, oah jag orkade inte ta med hela väskan in, utan lade plånbok i systers väska. Smart. (hon får bära väska, jag slipper springa till bilen igen om de får för sig att jag måste visa leg för att dricka vin)
Tyvärr, så glömde både jag och syster att den låg där. Inte lika smart ( familjen åkte hem till sthlm idag)
Summa sumarum; Jag är utan MIN plånbok i ett par dagar. Puss faktiskt.

Over and Out


la familia...

med dunder och brak landade de på österhalm i fredags eftermiddag. "klanen", eller la familia även kallad (nja inte hela, men mams, puppis och liin-fiin alltså en stor del av min familj.) Det lastades av grejjor, kramades och sedan drog mor o far till skåne över fredag-söndag, medan sis stannade här hos mig.

Ibland kommer man på hur mkt man eg. behöver "sina rötter", efter en period av velande och ifrågasättande av mig själv och saker jag gjort på senaste, behövde jag verkligen la familia, de som alltid får en på fötter igen och som, utan att säga ngt konkret påminner en om varför man är som man är, att man eg. står helt och hållet för det och att de alltid kommer stå bakom just den personen.
Man får vara liten igen, och samtidigt så väldigt vuxen. Man får be pappa sätta upp speglar, hyllor och dylikt, för att han är så mkt bättre på det. Man får fixa storasysters hår och samtidigt välja gardiner utan mammas hjälp. (men hon sätter upp dem och köper växter som passar i rummet.)
Med la familia närvarande i rummet brevid, får jag plötsligt mer distans. Mer insikt.          weird.

Veckan innan var ett blurr, seminarie, kåren, isglass, tvångstankar,kaffe och vänner. Att jag inte kan släppa vissa saker är ju bekant, men att älta dem riktigt såhär länge är inte likt mig alls.
Det är då det är skönt att få distans, och är det inte la familia- så är det vänner hemma.
Missförstå mig rätt, all heder åt mina vänner här på vilda västkusten, men ibland behövs det insyn från andra håll. Det fick jag i veckan- en person som en gång betydde så otroligt mycket för mig hörde av sig och bad om ursäkt, det är alltså år sedan allt gick fel mellan oss, men ändå hörde han av sig, visserligen via msn, och visserligen mest för att han helt nyligen förstått att jag inte mått särskilt bra, och att han inte direkt hjälpt till med att muntra upp mig...MEHN (tänk tony irwing) han hörde av sig- och allt han sa betydde väldigt mycket, och var (konstigt nog) så jefla "på pricken", han känner mig alltför väl FORTFARANDE. 
Det ska bli ändring på det här nu. ut med höst, blöta skor, snålblåst, mörka morgnar, tårar och vinter, in med vår, sol, glajjer, tunnjackor, filtfika, uteplatser, flirtar, strandpromenader, tussilago och mjukglasspussar.

Nu sussar mams, puppis, lina och vovve i mitt vardagsrum, imorgon mitt på dagen  åker de igen... lite trist, men ändå skönt. Vi ses ju snart igen.
drar en plus/minus-lista innan jag signar.

plus
Syster
Gänget (jaaa, ni är mina flickor)
Elvis
Nya tapeter
Full frys :D (tack mamma)
Mams o Puppis
Brämhults Ginseng&Grönt te
Äntligen spegel
The return av ordet "mjukglasspussar" (saknat massor- tack S)

minus
INGA snygga överkast
Ingen Milkshake på Donk
Insomnia
Stormvindar
Förkylning
Trasig klocka.

Såja, det är väl en dag imorgon också misstänker jag. Ka-Pow - snart åter aktiv i Halmstads studentliv (efter visit från la familia)

Over and Outflying solo...

Eller nja, flyger gör jag inte, snarare flaxar jag som en tok och lyckas stundtals hålla höjd, och stundtals störtar jag mot marken.

Dagens sanning; jag är skitdålig på att vara ensam nuförtids. jag menar alltså urkass, värdelös, as-sämst! Jag brukade förut tycka att det var frustrerande att inte få vara ensam ett par timmar varje dygn, jag kunde bli galen. Nu är det inte så längre. Jag vill ha sällskap hela tiden (eller iaf om natten)  Jag vill ha ngn i närheten, inte nödvändigtvis för att prata eller umgås aktivt. men bara närheten.
Jag vill (som en klok vän påpekade idag) nog kramas. mest hela tiden. ett stort behov av fysisk närhet helt enkelt.

Jag måste ju dock tvinga mig själv till att vara ensam då och då...för annars blir man knäpp och så kommer de snälla farbröderna i vita rockar och sätter på en en sådan fin tröja så man får krama sig själv och flytta in i ett rum med märkligt mjuka väggar. ;)  Och så vill vi ju inte ha det.

Detta "vara ensam/ quality time with ME" projekt resulterar i att jag suttit ensam hemma i ett par timmar och glott. Funderar än hit, än dit och tjurar lite över att jag ännu inte gått o lagt mig.

Funderingarna ledde till;
- Jag måste hitta en karl, ngn som kan ta ner mig på jorden och kramas med mig. (plus moms)
- Jag ska börja träna så fort jag blir frisk. (promenad först, sen löpning och styrka)
- Jag har skitmycket att göra imorgon, men har ännu inte knåpat ihop det ultimata schemat för uppgifterna.
- Jag måste ta reda på vad det är vi har för skolarbeten under nästa vecka.
- Jag kommer ha en ännu finare lgh efter helgen, eftersom mams,puppis och lina kommer ner och stökar.
- Jag gillar isglass helt sjukt mkt, kanske borde söka hjälp.
- Jag hoppas innerligt på att det är fint väder imorgon, så jag kan dricka kaffet på uteplatsen.
- Jag får träffa min lilla vovve imorgon, alltså kommer det i veckor framöver finnas Elvis-hår på allt jag äger :D
- Jag borde göra om kanalsökningen på tvn, sedan en massa kanaler bytte frekvens förra veckan.
- Jag ändå är en ganska omtyckt person här i staden med tre hjärtan (bekräftades igår)


Hmmm, lite tv, kanske en cig, en till isglass...sedan sängen. eller soffan- vi får se.

Envisas man med att springa på löpband eller gå i trappmaskiner, får man acceptera att man aldrig kommer någonvart

Over and Out


lördag + efterskalv...

Jahaja, så var det helt plötsligt tisdag, och en liten uppdatering är man väl skyldig folk.

Till en början kan jag säga att det i lördags förekom SÅ JEFLA mycket alkohol. (detta är som bekant inte en ursäkt för saker som hände eller inte hände, men väl en anledning.)

Det börjades med mat och mousserande hos mig, sen till Gladan en sväng, taxi till bolmens och ett glas hos Mikey mike, sedan Louise, sedan melodifestival och frisering hos Carro, tillbaka till Mike, och så var vi väl igång.
Gott sällskap och mer alkohol hos Mike ledde till en eller annan fylla (ingen nämnd, ingen glömd) Kan väl passa på att nämna att jag fick den ypperliga idén att springa iväg på en snabb dejt i ett annat hus under förfesten....(nej, jag har inte ngn bra förklaring... mer än sugenhet och ett behov av att vara spontan och kul)

Lina och Malin försvann helt plötsligt, och då var inte kåren ett alternativ längre, det var ju bara att följa efter dem in till city. Väl där- mååååååne såklart. Sedan blev allt bara svart- eller jag vet inte.

Nej jag driver bara, liiite minns jag. typ att jag inte alls var den trevligaste tjejen på stället, att jag berättade för en bartender hur man ska göra en drink, klagade lite på DJn, och förgäves försökte manövrera Louises kamera ( jag tänkte jag skulle DOKUMENTERA kvällen nämligen ; ) )

Ibland träffar man folk på moon, som är vackra att se på- men inte så mkt att umgås med- så var även fallet i lördags, och jag var inte sen med att först vara otrevlig (som sagt) och sedan finta bort denna någon. ( ja, jag är nog rätt ond iaf.)
Finten ledde till att man sprang på mina grannar från fashionabla östergård, då blev det (såklart) mer öl och rockmusik-diskussioner, följt av en svindyr taxiresa hemåt, säkert närmare en liter vatten och sedan sömn på bäddsoffan ( därför att jag inte orkade bädda om alla grejjer till sängen sedan kvällen innan)

Söndagen gick som den brukar, inte så spännande- isglass, popcorn och fina lina.

Måndagen var lite mer händelserik. strandpromenad först- vilket var kanonfint faktiskt. Sedan dök frågan "vad är det för jefla kalle anka-människor som jobbar på csn egentligen?!" upp.  totalt jäkla inkompetenta byråkrater med en allmän ovilja att hjälpa till ( lina, jag känner med dig).
Middagsshopping med föregående pantande, sen chill mest hela kvällen.

Kan ju tillägga att jag varit huslig också. först och främst bytte jag en säkring som gått, sedan "städade" jag lite i köket och sist men inte minst håller jag i skrivande stund på att tvätta typ 80% av ALLA mina kläder! (applåder tack)

Denna huslighets-hysteri kan ha ngt att göra med att mina föräldrar och min älskade systeryster kommer på besök snart, och då kan det ju inte se ut hur som helst :D.
Syster ska mest vara här och kramas med mig och möta alla vännerna på vilda västkusten, mamlan och puppis ska däremot göra lite nytta tänkte jag...typ snygga till uteplatsen, tapetsera mitt sovrum, hjälpa till med garderobseländena och diverse. ( ja det gäller att sätta dem i arbete när de väl är på plats)

Resten av dagen är väl helt enkelt till för att tvätta klart, städa lite ( läs; plocka upp allt som skräpar över hela lägenheten, så att jag eventuellt kan dammsuga...om jag känner för det dvs.), läsa inför morgondagens seminarie och såklart gå på första mötet- spännande blir det.

Tvivlar på att någon orkat sig igenom detta låååånga inlägg, men isf- tappert jobbat!

Over and Out

exhale...

Såja, nu är det över, slut, finito...eller ja iaf. för en stund. dvs. om jag behöver skriva omtenta e det typ en månad tills dess. Som säkert många vet eller har gissat har ja skrivit tenta . (därav den på tok för dåliga uppdateringen av bloggen senaste dagarna- ursäkta) Senaste veckan har egentligen alltså varit vikt åt pluggande och en eller annan intervju åt valberedningen. sedan HUR mkt exakt jag har pluggat lämnar jag nog åt fantasin denna gång ;)

Tentaperioder är aldrig lustiga historier, men denna var nog ganska chill ( kan bero på seriositetsgraden). Läst och bläddrat mest. Som den sanna satsaren jag är har jag hållt på mig med flit ett tag, så tentan skulle bli en riktig "urladdning". (detta är alltså bara delvis sant, sen om det är den frivilliga delen, eller att jag ska ha hållt på mig som är lögn, låter jag er kära läsare spekulera i själva ;-) )
Den biten är iaf över nu, och jag Är mer taggad än någonsin ( kanske FÖR taggad?)

Förutom pluggandet har veckan bjudit på diverse. Min kära vän goesen (Henrik) från sthlm tittade förbi helt random på en kaffe- trevligt att få en go kram av honom igen.

Sedan var det ju den där dagen...det där gudsförgätna datumet. Alla stjärtars j*vla dag i torsdags...
Missförstå mig rätt, visst är jag lite småbitter över att vara singel ibland, men INTE för att det är alla hjärtans dag. Nej, jag har alltid varit anti valentines, jag anser att älskar man ngn på riktigt så är det lite mer romantiskt att visa det spontant ngn annan dag än just choklad- och blomindustrins absolut mest uppskattade nalle-besudlade dag.
Så, hur firar en anti-valentine tjej denna dag? Självklart på östergård med sina bästa tjejjer (minus tre) och en låda vin :D en sjukt stökig kväll med många skratt och lite stoj.
Sedan att jag lyckades reta gallfeber på en viss herre över telefon med mina behov och "itches" är ju bara vardagsmat, typiskt mig kan man nog säga.

Jag saknar min kära syster lite och skänker en tanke till fina Schnuffie, som ligger på sjukan helt hög på morfin. kan man vara helt såld och längta efter ngt, utan att veta vad? har fortf. den känslan. mkt mkt märkligt. kan det vara den där herren som jag inte riktigt kan bortse från...är det för att jag inte borde?

Jahaja, så sitter man här... en alldeles underbar lite lina i köket o fixar m mat... mousserande på kylning och resten av spriten på bolmens. Det ska bli en kanonkväll med action-fylla och hela MKV eliten, som vanligt- när det nalkats tenta. Ett skönare gäng än vårt, det får ni leta länge efter.

Man ska som bekant inte ha för höga förhoppningar... det skiter jag i, jag har längtat och väntat på detta mina vänner.  det är alltså såhär det känns- att få andas ut.    bättre än väntat tror jag minsann.

söndag...

Och allt vad söndag innebär...

OFTAST så vaknar man sent och tar på sin höjd en promenad till Maxi, för att handla lite smarrig mat (och ISGLASS!) Sedan slöar man på soffan mest hela dagen och funderar över gårdagens eskapader, tittar på fotona och skrattar.
Så även idag.

Gårdagen rann iväg till Louise och bolmen, fördrink var det tänkt- men det blev hela förfesten istället. Johan och pappa Niclas kom ångande och stökade omkring en hel del, fina gossar är det. :D

Sedan blev det ju mååååne som vanligt och en massa folk och stök ; ). sent hemma och nattmacka här med peegee (det är rätt).
SÖmn en bit in på dagen och sedan allt ovannämnt
NU chillar jag i min ensamhet på östergård och funderar över morgondagen helt enkelt.

Har kommit så pass långt att jag ska; promenera m bästa Lina, plugga, mäta väggar, och gå till halmstad färghus och beställa tapeter. Det får räcka för nu.

Nu ska jag se om det finns ngt som inte är helt värdelöst på tv.

Over and Out

lugnet före stormen...

Såja, fredagen flöt på under skratt och stoj ( inte helt ovanligt i vårt sällskap) - en lugn och skön afton med let´s dance, hjälp och babbel.

Mat fick vi också- som INTE var för stark. ;) Gårdagens skönaste replik : "Asså, är han rätt snygg, eller behöver jag bara ligga?"   störtsskönt och jävligt rätt ( Det är rätt)

Vi drog oss mot gladan och efter lite fråga olle och vänner knöt vi oss som små prinsessor :)

Dagen började med strålande väder och en långpromenad med pege på östra stranden. därefter knatade vi till färghuset och kollade på tapet till mitt sovrum. tjusigt! Det blir nog grått med en spexig fondvägg.

Som brukligt på lördagar blev det en systemet-runda  ( jag har inte sett något så löjligt som den låååååååånga kön på bolaget på väldigt länge) när vi äntligen kom ut mötte vi Mike och Määäärtin och tog en brunch på stan.
Nu sitter jag och filosoferar över kvällen som kommer. Det blir schlager, det blir mina flickor, det blir inflyttningsfest på GT...men blir det mer? Inte helt otroligt att vi blir aspepp och springer ut i natten och gör vilda halmstad osäkert ännu en gång. haha ( där fick jag en koppling i huvudet mellan  "göra stan osäker" och "osäker tjej" )

Kläder, dusch osv... vilken outfit? vilka smycken? hmmmm. ( i-landsproblem av allra högsta grad? ooooh ja)

Jag har börjat längta efter något, och det absolut fantastiskt MEST jobbiga är att jag inte har en aning om vad det är, men jag kan komma på mig själv med att gå och vänta.... Jaja, förhoppningsvis visar det sig väl med tiden.

Hmmm om man kunde få bli lite kär kanske? eller njaej- det är jag ju inte så bra på uppenbarligen.

Inte är det nästa veckas tenta jag längtar efter heller, men när den är över blir det kalas mest hela natten.

Nu ska jag väl styra upp mig själv kanske...eller? Nja om en stund.

Over and Out

resultat...

Så var det fredag igen, och allt är väl egentligen väl.

Som rubriken skvallrar tänkte jag plita ner lite om just  "resultat ".

Onsdagen bjöd på fotboll mellan Sverige och  Turkiet, lite öl och snacks, fina tjejjer på kungliga Östergård och allt som hör till. resultatet i matchen? efter 90 faktiskt ganska trista minuter (fotbollsmässigt)..0-0.

Ölen gjorde sitt och tre små gummor knallade istället mot Nyhem och en flock herrar, som även de hade tagit ett par glas. Kvällen ångade på och allt från stalkers till absinth-shots till konst behandlades. resultatet? Onykterhet och samlad promenad till vår kära kår.
Väl där tog vår vän "pappa betalar" och hans vän ut ansenliga summor pengar i bankomaten. resultatet? Två flaskor "bubbel", ett stökigt gäng runt ett bord och en hel del skratt och stoj.

Allt väl sålångt den kvällen. Man slappnar av och har roligt, träffar folk och skrattar...resulatet? NÅGON får för sig att man ser glad och uppsluppen ut och tror att detta är ett fantastiskt tillfälle att "tala ut"
Man värjer sig så gott man kan och försöker ta sig ur denna situation, som uppenbarligen INTE är rätt situation att tala ut på ( om det nu ens finns en sådan situation)... resultatet? Det går inte, man syltar in sig djupare och djupare i något man verkligen inte vill kännas vid. Alkoholen säger sitt och allt man känner blir ca. 7,5 ggr värre ( vare sig det är ilska, uppgivenhet, irritation eller ngt. annat.)

Efter en stunds ältande gör man som man brukar, man går därifrån utan att se tillbaka, och söker efter dem man egentligen vill vara med just då. resultatet? Minst en person man känner blir riktigt irriterad och besviken, medan de andra förhoppningsvis blir glada att se en ;)

Även kåren har en stängningstid, och är man vid den tidpunkten fortfarande kvar i lokalen får man snällt stå i en "ganska" lång kö till garderoben. Det får alla andra också... resulatet? Allmän rusning, trängning och "ingen panik, alla på en gång"- känslan. därmed infinner sig klaustrofobin (tur att Lina finns och är min bodyguard i sådana lägen, annars hade jag kunnat räkna med ett till resultat- nämligen Klara freakar ur-alla dog)

Är man därefter sugen på att hitta på ngt mer den sena natten måste man hitta alkohol och lokal helt själv. resultatet? Man ringer Saltan (haha)
Sagt och gjort, man travar dit, chillar ett tag tills man blir heeeeeelt slut och måste sova ( typ NU). och så var kvällen till sin ända.

Resultat från onsdagkvällen? hela torsdagen blev en väldans chill dag på östergård i goda vänners lag ;)

Och så vart det fredag, som vi började sent (13) tänkte jag vara sportig och gå en långpromenad innan skolan. Det regnade som s*t*n, resultat? jag stannade inne och slumrade en extra stnd på soffan istället.
Sedan var det dags för seminarie, vilket var myvket lyckat och faktiskt väldigt intressant idag.
Passade även på att hämta min senaste tenta, resultatet? ett "snyggt" två G+ och så... känns bra faktiskt.

Det har varit en hel del festande på sistone, vilket varken är bra för kropp, ekonomi eller morgondagen. Detta har gjort att man känner då och då att man bör dra i handbromsen. resultatet? ikväll blir det super-chill med Let´s dance på östergård. Bara tjejjerna i myskläder, god mat och lite snacks. förhoppningsvis en kväll när man kommer i säng hyfsat tidigt och kan göra en hel del vettigt imorgon.

Jajjemen, man kanske skulle ta och styra upp det här nudå? Mm tror att det kan vara bäst så.

Resultatet är inte alltid det viktigaste, ibland är det jobbet och mödan på väg dit som räknas.

Over and Out


vardagsmat...

Sedan gårdagens blogg kan jag väl kanske inte påstå att jag varken löst världsproblem eller legat helt på latsidan heller...

Eftermiddagen led mot kväll och en liten dejt utanför hemköp ledde till en delikat kycklingsallad (ja, för nu ska det läggas ned ett kol på diet och träning)
och ett kärt återseende av bästa Lina, som jag saknat massor ( jaaa, vi har inte setts på evigheter-dvs. sedan i torsdags).
Den sena kvällen/natten spenderades hyfsat sedvanligt på Gladan med tjatter med peegee (det är rätt) och en klase vänner-avsnitt.
Vi lärde oss också att Linas dator kan prata..den kan säga "Serb"!?
halv fyra tror jag klockan blev innan vi gav upp och sussade. Jag hade tydligen en härlig natt därefter, då jag skrattat i sömnen mest hela morgonen... (jag ÄR normal.)

Vid en viss tidpunkt på förmiddagen en "ledig dag"  känner man som student av den där "jag kanske borde göra NÅGOT som helst skolrelaterat idag"-känslan, och då jag inte alls fick tag i den seminariegrupp jag blivit indelad i, trängde jag mig in i en ny- såklart ;)   (detta hände naturligtvis efter en korv till frukost)
Själva "pluggandet" gick faktiskt väldans bra, och jag känner att jag, lina o co lätt kan avsluta studierna nu på en gång och söka anställning på "GranskningsNämnden".

GamleTull (genom Malin) fick celebert besök och vi chillade som fan mest hela tiden, diskussion, facebooksnokande och snack om morgondagens "kåren- att gå eller att inte gå" höll igång kvicka damer som vår glada trio, må ni tro ( vart ju ett par timmar).
Jag har dessutom dö-koll på Malins ena granne nuförtiden (idag kryddade han t.ex. sin middag med TRE olika kryddor...dock vet jag inte exakt vad det var han åt.)

ÖstergårdsMiddag och obligatorisk semla ( ja, idag FÅR man det) följdes av kanelkaffe, sedan blev sambo-pege stirrig och ville att vi skulle komma och kramas på Gladan istället. Sagt och gjort, vi ger oss ut I REGNET (!) och travar den välbekanta promenaden.

Och här är vi alltså nu, på gamla goda Gladan. Flickorna allmänbildar sig på kulturfronten m.h.a "Brothers and Sisters"... Jag skriver ( som ni säkert redan listat ut) blogg.

Menmen, inatt blir det ingalunda kl. halv fyra som det är dags att nanna, nejnej- jag och lina ska upp och promenera innan frukost och föreläsning imorgon (duktiga) Med vår vanliga tur kommer det dock säkert regna... jag går iaf....tror jag...kanske...sålänge det inte är hällregn och blåst alltså ...( blåst är ju HÖGST ovanligt i denna stad...så det är nog inga problem) Jajjemen, det är alltså planen.

Imorgon väntar nya äventyr helt enkelt, vi hoppas på det bästa. 59 minuter kvar av tisdagen.

Over and Out 


Bättre sent än aldrig...

Sådärja, då har jag äntligen kommit igång...
Egentligen lovade jag ett större antal personer hemma i storstan att jag skulle börja  blogga "direkt" när jag flyttade ner till Halmstad (detta för att det är svårt att hålla alla uppdaterade via telefon)...detta var alltså   i slutet av Augusti...så hur tycker jag att det gick med att börja "direkt"? Halvbra får jag väl säga ; )

Men men, nu när jag hatat ihjäl telia för att de misslyckades med mitt bredband en längre stund och helt sonika skickade pappsen på dem har jag fått igång skiten och har alltså ÄNTLIGEN internet hemma i min lgh ( hoppar och klappar händerna av lycka).

Mycket hände under de sista månaderna 2007 och den första 2008;

  *jag flyttade från mitt kära Vasastan mot sydvästligare breddgrader
  *jag tog tag i studierna vid Högskolan i Halmstad
  *jag hamnade i VÄRLDENS BÄSTA klass och träffade ett helt gäng toksköna människor
  *jag bodde i Bengans lgh ett bra tag, innan jag köpte en egen lgh (som är min, bara min -> vuxenpoäng)
  *jag träffade ngn... hade ett par fina stunder, för att sedan bli av med denne ngn.
  *jag firade en av de bästa nyårsaftnarna i mitt liv, vilket jäkla röj!
  *jag festade "lite grann" :D
  *jag har redan varit på akuten i halmstad (dock inte för min egen skull...hmmm)
  *jag har klarat delkurs A, 30p (weeei)
 
Sådärja, lite kortdraget vart detta, men mer detaljer får väl dyka upp under tiden antar jag.

Over and Out.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0