krogfolks-söndag...

Jadå, söndag är för alltid vikt åt krogfolkets uteliv (för er som inte förstår vad jag menar gäller det att folk som lagar mat, serverar eller på annat sätt underhåller på ngn krog inte kan gå ut som "vanligt folk" på fredagar och lördagar, utan först på söndagen är det lugnt nog att dra en repa på stan.) Mitt gamla liv som servitris vaknade igen när jag sprang på två kollegor ute på en söndag.
Ute var jag med Cunow och Delle, mkt bra sällskap faktiskt. And.That´s.The.Way.It.Is. Caféet kändes bra och jag blev pepp...lite för pepp. (riskerar utgång imorgon med, vilket kan vara kritiskt faktiskt)

Tidigare idag fick jag besök av gud och guda, dvs. de som skapat världens alla underverk, mina föräldrar (skrev hon med glimten i ögat) De ska till HBG (eller nja...Nyhamnsläge) och hjälpa folk att flytta, så då passade de på att hälsa på sin minsta och lämna lite saker (BL.A. äggkokare!?) och dessutom handla massa mat till henne (jatack.com) skön   T.

Imorgon kommer lite av smååååland tillbaka - saaaknaj! Nu måste det sovas.Over and Out

hoppsan...

Där dök den ena bloggen jag skrev förut upp också, fast inte hela.
Orka skriva om den? nej.
Den skulle typ slutat med att jag kommer bli smal av att jobba, idag hade jag inte tid att äta mellan 0845 och 1830, och dessutom springer man ju runt hela tiden.

Saknar min smålänningar- kom tillbaka (sju utropstecken)

Och ja, just det...frispel på lite reklamer nu när jag är i "the zone"

* "En yrkeshemlighet, make-up artister emellan...matcha färgen på ditt läppstift med din hudton"
(Släpp sargen, sen när är det en hemlighet att det är snyggast med smink som passar ens egen hudton?)

* Lätta-reklamen när de är ute och typ campar i skogen - och har med sig ett f-ing smörpaket!?
(Men, man har inte med sig smör ute i skogen, varför? för att det smälter. Dessutom blir man inte värsta risktagaren som hoppar ut för vattenfall för att man ätit en macka med Lätta på.)

* Alla typ GloMobi/Jamba/vaffandenuheter, Men speciellt den där satans kaninen som sjunger!
(No further comments)

Libresse Design edition- gör det lite roligare att ha mens.
Nej, nej, nej, nej, neeeeeeeej - det blir inte roligare.

Det finns sjukt många, orkar inte mer.


Over and Out

Hur man...

gör en Lindesy Lohan- film.

1. Ha med Lindsey, gärna tokrödhårig, men lite rödblond funkar också.
2. Låt Lindsey spela en "svår" tjej, gärna med konstig bakgrund (typ uppvuxen i Afrika, motorgalen eller storstadstjejen flyttad till landet)
3. Läggt ill någon form av mål/tävling/uppdrag som är lite klurigt, och som Lindsey ska lösa.
3,5. Lindsey får lite skumma vänner, som är utstötta, men LL älskar dem ändå, naw.
4. Presentera Killen med stort K. En antingen omåttligt populär/ouppnåelig (Rockstjärna/ärkerivalens pojkvän) eller så ska han vara lite speciell och inget för Lindsey. (gammal barndomskompis/galen personlighet)
5. Intriger, intriger, intriger (här ska LL gärna få visa att hon inte tar ngn skit)
6. Killen blir lite kär i LL, men hon viker undan/sabbar det.
7. LL räddar dagen genom att visa hög moral eller intelligens/vinner något etc.
8. Killen blir kär i Lindsey och alla är helt plötsligt vänner igen .

et voila!

(såg precis en kass LL-film på 4an och behövde skriva av mig... Har ni sett Herbie eller MeanGirls eller denna behöver ni inte besvära er att se ngn av de andra ;) )


Over and Out

Nu så...

Härmed blåser jag av strejken faktiskt. Bra va?
Vad har ni missat då? Massor faktiskt.
Dels har jag klarat hela MKV 1an officiellt nu (yes alltså 60 hp spikade, 120 to go) Jag kom på att när vi klarat nästa termin är vi typ halvvägs genom utbildningen - gosh.
Måndagsklubben har haft premiär i Halmstad ( eller nej, knappt i Halmstad, i en gigAntisk lada ute i skogen.
Jodå, det räcker inte med att festa ons,tors,fre,lör och sön...Det måste ju finnas en club på måndagar också. (såklart) Jaha, jag skyller min säsongsberusning på eventplanerarna och klubbägarna. Det är alltså inte mitt fel, det är deras.
Kul var det iaf, Cunow, Klara och Lina tog över dansgolvet (som lika gärna kunde varit en konståkningsrink, med den temperaturen) Dock tappade vi Danger på vägen, var tog hon vägen liksom?
Vidare har jag chillat och myst med fina Lou ( med och utan vin) handlat, vart på info på tylösand, kollat film... Naw naw naw!
Vi har också lekt med Cunow, "hon e snälla tjejjen!"
MEN, det viktigaste är ju trots allt att jag, Klara, Kalas, Sunshine, Bello, Clairie, Bröstlund har börjat jobba igen. Holy Shit, som prins Charles skulle sagt - nu är det allvar.Jag ska slita i dryga månaden på Hotel Tylösand, Bettans Bar.
Idag, på min andra arbetsdag hade vi premiär för afterbeachen på hotellet. OMG, vad mycket folk. Jämfört med gårdagens stillsamma dag på strandhyllan och Bettans var detta som om någon släppt in tusen hormonhungriga småtjejer på EMD-grabbarnas pojkrum.
Kul med lite action iofs, men mindre kul att inte få äta mellan typ

Damn...

jag har skrivit två (2) skitlånga bloggar och båda försvann. Jag är argast. Gör ett nytt försök imorgon. Efter jobbet- Ja, jag sa (skrev?) jobbet.¨


Over and Out


strejk

jaja, eftersom jag har fått två (2) svar på vilka som läser min blogg, och jag vet att antalet unika besökare per dag är minst fem (5) ggr så många, så tänker jag strejka på blogg-fronten tills jag får veta.
Alltså, tills det att ngra fler berättat att de läser, kommer jag inte skriva fler bloggar, mohaha.


Over and Out

Efterhelgen...

så var midsommarhelgen över och SOM den har röjt!

Midsommarafton med bästa gänget, mat, sång, och skratt (kanske en eller annan drink också?)
modekoftor
första hjälpen-kit
deep talk
klädbyte

MIdsommardagen spenderades till stor del på bäddsoffan helt utan livsglädje, seg och jeflig var jag och så fort jag började tänka på att det skulle festas på kvällen, sa min kropp ifrån och jag hade helt tokiga muskelryckningar i överarmen. En dusch och en bilresa till bolmen senare, var jag väl hyfsat igång igen. Och kvällen bjöd på en snabb grillning, sedan uppvärmning hos Lou. Stan, Bulls, Cafeet.

Idag bör det ju alltså vara AnnandagMIdsommar, och jag gör ingenting alls. Lina kom precis, så vi ska väl chilla.


Sen skulle jag gärna vilja veta vilka ni är som läser min blogg...berätta!
Over and Out

#1 fuckface...

japp...that´s me!
Iallafall om man ska tro den mkt pålitliga indikatorn "Vem?", och det SKA man.  Dock är det få förunnat att få se det. förjag får ju ALDRIG...

Uppvärmning inför matchen hos mig igår, och självklart lekte vi "Vem?"...och som alltid var det roligt och givande.

Kåren handlade som vanligt om match och öl...eller nja, det var knappt värt att kalla det match, för så dåligt var det- jag skäms. Självklart  slutade inte kvällen efter matchen, utan det skulle travas in till stan och kalasas där. Sagt och gjort - Bulls! Bulls bjöd på bekantingar, samtal och mer alkohol.
Tyvärr slutade inte kvällen på bästa sätt, för att någon (ingen nämnd) bestämmer sig för att tänka med röven och gör ett grymt misstag, men han  lär nog inte göra om det. ( För då får han f******n för det ska han veta ).

Idag är dagen före midsommarafton, alltså en vilodag som vi har helgat (JEFLAR vad vi har helgat den) 
Bästa idag: På systemet går jag runt och pratar för mig själv och mumlar " Jag hittar inte mitt vin ", varpå en gubbe i närheten tar en flaska helt random, sträcker den mot mig och frågar "men, är det här ditt vin?" hahaha. Det kanske var roligare om man var där, eller hur Torben?


Imorgon kör vi igen. Ses där det händer.
Over and Out

Galningar...

Det är seriöst inte många som är som vi...

Ibland kommer jag till insikt om hur jag och gänget måste se ut i andras ögon, och då blir jag lite rädd.
Jag menar, allt vi säger och gör måste bara bli rent sinnessjukt för andra, men det gör inget- jag gillare!

Gårdagen spenderades mest hemma, men sedan även på Åttingstigen hos fröken E.Delle. Jag, Lina, Cunow och Erica chillade som fan med lite alkohol, fotboll och Youtube-klipp. (vad sägs om "cool wHip", "kvarteret skatan" och "sagan om de bannlysta" ?)  Efter tokskratt åt "SKRIK INTE!", "Du är för dålig för att kasta sten" och "Jaha, här var det ju...fint...fan va fult"  var det dags att promenera till stan. Jag bytte om på Laholmsvägen, men det är inga konstigheter.

Väl i stan mötte vi tjeckiska soldater, killar på roadtrip från enskede och Hantel Blåöga. Kul var det och väl värt det.
Vi är stökiga som få, och inte många förstår att uppskatta detta tjejgäng.

Ikväll blir det naturligtvis fotboll på Kåren, och jag är redan pepp. (Aldrig lika pepp som PeGe såklart) Ska bli skön  T att träffa Lou igen och såklart alla andra med. Naaaw!


Over and Out 

Dagens!!!!!!!!!!!!...

Måndag brukar betyda en ny start, ny vecka, nya uppgifter, nya möjligheter. Däremot har det inte riktigt betytt det för mig och Lina idag. Vad har vi lyckats med?
Lååång sovmorgon - check
Kaffe och macka - check
Komedichill i soffan - check
Dusch - check
Cunowmöte - check
Middag med fotboll - check

Och så till det där med hur man skriver när man sitter vid datorn (vilket vi diskuterat under dagen).

1. Utropstecken. Utropstecken använder man när man vill belysa att något är särskilt viktigt (kul/dåligt/överraskande), när man vill "skrika" ut något, eller när man beskriver talspråk. Det räcker med ett (1) för att göra detta. Om man nu skulle vilja åkalla extra uppmärksamhet, för att något är extremt viktigt (i samma viktighetsgrad som något man skriver "OBS:" framför) kan man använda fler, men då är det högst tre (3) som gäller.
Alltförmånga väljer att sätta typ elva st. utropstecken efter saker som varken känns livsavgörande eller intressanta ( Ex. "Det är sol ute !!!!!!!!!!!") Sluta med det, det gör ont i ögonen och själen.

2. Versaler. Versaler, dvs. endast STORA bokstäver använder man när man vill ge sken av att man skriker, i vissa rubriker och på affischer. I vissa fall kan man använda det på enstaka ord i löpande text när man vill lägga särskild vikt på just det ordet. Skriver man med endast versaler i en text kan det därför uppfattas som att man "skriker" ut det man skriver. I vissa fall (typ arga lappar i tvättstugan - vilka är ett kapitel för sig) kan ju detta vara vad man önskar, men väldigt sällan är det "ok"  ( "IKVÄLL SKA VI GRILLA" känns ganska onödigt, t.ex)

Kombinerar man dessa två blir det alltså lite som att någon står med megafon modell:skitstor och basunerar ut vad de gjort under dagen/att det är gott med glass/att de hade kul på krogen igår osv. Detta blir i längden gaaanka så irriterande och ger dessutom lite effekten av "Pojken som ropade Varg", dvs. När ngt. viktigt/stort väl händer eller någon är fly förbannad eller förpillat glad, tar inte läsaren detta på allvar i djungeln av versaler och utropstecken.

Givetvis händer det att man gör fel själv då och då (som i detta inlägg när jag illustrerar i rubriken lite vad jag menar), men come on, försöka skärpa sig kan man väl.Over and Out

modekofta...

Söndagnatt mot måndag, och hur tycker vi att helgen har gått?

Fredag var vikt åt intervju och provjobb "ett par timmar" (vilket betydde 17-01.30 haha) på en studentbal på tylösand, kul men slitigt.

Lördagen blev mest en bolagetrunda och sedan hem och duscha, sedan till glaudan, uppvärmning, kåååren, fotboll, mera öl, glaudan igen, U, stan....mera sprit....ojojoj

Ingen av modekoftorna fick följa med i lördags, kanske måste ta min på onsdag-så att det inte blir modekofta-brist! (hemska tanke)
IDag har jag chillat som fan hela dagen, JEFLAR vad jag och lina har chillat. mat,mys,massa skratt och åska. Det gillar vi.
Något jag inte gillar är när folk ljuger (trots att vi i vårt gäng borde blivit vana vid det här laget ;) ) Jag hoppas på att få rätsida på sitoationen snart, annars dööödar jag daaaj!

En annan trevlig detalj idag var uppkomsten av smeknamnet T-bone steak, och ett snabbt samtal med denne. Taggad! (ATT jag är)

NU sitter vi här, två stördbitar på en soffa någonstans i halmstad. Vi ger aldrig upp.Over and Out

hooks...

knasigt hur man kan vara beroende av saker, till den grad att man inte fungerar utan dem.

under hela gårdagen och fram till nu har jag till exempel varit utan kaffe. Jag får ont i huvudet, blir seg ocg trist utan kaffe ¨på så länge.
mineralvatten är jag också slav under, likaså cigaretter.

MEN mest hooked just nu känns det som jag är på mina pääärlor o andra nära vänner. Jag blir tokig utan dem, även om det bara gått ngra dagar eller ngn vecka sedan vi sågs, så känns det som jäääättelänge ju!

I övrigt kan jag meddela att jag är anställd av hotell tylösand fr.o.m. 27/6. WOHOO! (ni hittar mig på Bettans Bar)

Nu ligger alkoholen på kylning (vid inskaffandet av denna fick jag sällskap av cunow, hon e "snälla tjejjen" ), duschen ska snart entras och sedan blir det glaaaaaadan för firande av peegees födelsedag, sedan kååååren och fotboll. EN BRA DAG.


Over and Out

nerver...

jaha, så här sitter jag och chillar som fan på peegees rum på gladan. Jag har inte bott så mkt här på senaste tiden, så det känns bra att få suga in gladan- atmosfären igen.

Gårdagen blev en mycket chill dag med solschteeek, smultronplock på min uteplats, en runda till stan, italiensk middag med lina och sedan fotbollskoll med cunow, erica och linis. jag har kommit fram till att alla matcher jag sett i em hittills har slutat som jag vill...hmm

Vi var naturligtvis tvugna att göra ngt mer med vår dag, så vi travade till åttingstigen och kollade på tub-klipp och drack grogg. Sedan KAN vi har varit i stan...men det är oklart.

Idag ska jag till tylösand på intervju och provjobb, nerver,nerver, nerver... men det går förhoppningsvis bara bra.
Nu ska jag nog chilla med lina ett tag till innan jag måste göra ngt mer seriöst.


Over and Out

spontant...

jag kände för att blogga helt enkelt, men har väl inget vettigt att skriva om.

seg dag, blev en eller två öl igår till matchen.

vad ska göras idag?
möte- check!
ringa restaurangchefen jörgen - inte än, men om typ tjugo min
äta- senare
chilla - check! mest hela tiden

Någon har staplat mina stolar på uteplatsen och flyttat på min grill, det känns lite mystiskt- men spännande, vem bemödar sig att hiva omkring plaststolar på någon annans "tomt" och dessutom flytta på en grill?

Har ni märkt förresten att telia bytt speakerröst i sina reklamer? Hahaha, den rösten som jag h a t a d e en hel del är alltså utbytt mot någon som faktiskt kan prata svenska och inte är i någon form av målbrott för kvinnor.
Klara vs. Pårökta reklamare: 1-0


Over and Out

**ken på den...

De som hänger åtminstone lite med mig vet vad det SKA stå i rubriken, men jag känner mig så ouppfostrad och ful i mun (fingrarna?) om jag skriver ut det på en såhär "offentlig" plats. Så ni andra får gissa ;)

Varför är jag på det humöret då?

Det ska jag minsann tala om.
1. Jag vaknade 04.37 efter typ två timmar sömn...och var klarvaken.
2. Jag somnade om två tre ggr á 20 min åt gången.
3. Tillslut lyckades jag somna på riktigt....och FÖRSOVA mig
4. Skulle alltså bli hämtad 09.30 och vaknade 09.14 (Skulle ju till tylösand på interv ju)
5. Trots att jag hann ut, och tillochmed var tidig. så blev det ingen intervju
6. Detta för att snubben som skulle träffa mig ( som tydligen är den som har allt ansvar för personalrekrytering) varit sjuk ett par dagar och inte var på jobbet.
7. Trots att vi bokade den här intervjun förra måndagen, hade han tydligen inte tänkt på att kanske ringa mig och meddela att jag inte behövde komma. tack faktiskt.

Ingen bra start på dagen, som jag hade hoppats så mycket på alltså.

I min ilska och frustration måste jag alltså göra något. Jag ska städa...och diska...och tvätta...och panta god damnit!
Mig bråkar man inte med...då blir det rent och snyggt hemma hos mig. HA!

Fotboll ikväll iallafall, jag är pepp- men inte lika pepp som peegee haha


Over and Out

avbrott...

ibland behöver man ett avbrott i allt och göra ngt annat.

Jag behövde det. Jag reste dryga 200 mil på fem dygn...varför? Jo för att jag skulle till min tillflyktsort. Min ö.
Så då får man snällt resa 60 mil till sthlm, 40 dryga mil till landstället, och sedan hem till halmstad igen. men det gör jag så gärna.
Jag blir lugn där, jag får ro där, jag får perspektiv.
sol, syskonen (minus ett), strand, sång och släkt (mest föräldrarna då) gör sitt.

Tyckte jag fick rätt mkt gjort, trots att jag inte gjorde något alls...skumt.

Jag kom dock fram till saker jag kanske inte kan stå för nu när jag kommit hem. jobbigt, men jag ska inte kasta sten på prästen innan....(som man säger....eller inte säger)

Imorgon är det domedagen lite. Varför? Jo för jag ska på intervju om sommarjobbet. ett jobb jag hoppas mycket på, för annars vet jag inte vad jag ska göra för att slita ihop pengar.
Däremot så är det skönt att vara med pärlorna (minus en...alltid fattas ngn) och imorgonkväll blir det satsning på fotboll hursom.

Orkar inte mer idag. ÅterkommerOver and Out


såja, Klara, såååja

Jag har lugnat mig lite sedan igår, kära vänner.
Jag hatar inte mig själv idag faktiskt... hata är ett väldigt starkt ord ;)
Ibland blir det så när man dricker vin och så.

Det är sol, jättemycket sol faktiskt. Jag sitter inomhus och häckar, brände mig ju som sagt lite igår och efter ett tag på stranden idag kom jag fram till att jag nog ska vila från solen lite.

Imorgon åker jag nog till hufvudstaden och sedan till öandet, kan bli skön     T
men nu måste jag nog städa lite, och kanske se lite på tv......Over and Out

ibland...

ibland går det fel för mina fingrar...
det går åt h*lvete för mina fingrar mina händer och mun ibland...måste blivit exalterad.

tyvärr så är jag en sjukt besviken tjej... jag hatar mig själv ganska mycke....T, men NEJ, det är inte på skoj...jag klarar inte av det. För att jag har inte kontroll över läget. ALLS.
Jag vill inte ens vara med mig idag... men NÅGON fick mig att fastna på att inget spelar roll och jag ligger fan i motvind. alltid . oavsett. tråkigt.

Skönt         T      att jag har de bästa runt omkring mig iaf.

Over and Out

Schteeeeek

Nu, nu är det sommaaaaaaaar! japp, för nu är det juni, och då är det officiellt sommar!!! weeei

ATT vi har firat in sommaren

onsdag- yes...tentaplugg med dryck
torsdag- Club4 o sånt
fredag- cafeét och diverse efterfester
lördag- chill som aaaaaaldrig förr hos mig med lina-pege (JEFLAR vad vi chillade!) sen kååååren

söndag var vilodag, och vi gick i kyrkan....hmmm eller ngt liknande iaf
måndag stranden, sedan chill med grill på bolmens "gräs" matta, en eller annan öl

Dessutom fick jag under måndagen ett MYCKET trevligt samtal från hotell tylösand- ska dit o snacka jobb på tisdag!

Idag har vi schtekt som tusan hela dagen på tylösand, ja.... jag har bränt mig lite SÅKLART!
Imorgon blir det mest rygg tror jag nog.

Jag orkar inte mer nu, vi tar det sen


Over and Out

RSS 2.0