bloggreklam...

I sann vansinnet-anda ska jag upplysa er om vilken reklam/ad som stod under mitt senaste inlägg...

ad nr1. "Rädd för döden?".
ad nr2. "Festade du för hårt?"

Alltså... nu var mitt senaste inlägg inte ett dugg baserat på varken ångest eller fest... men ändå tror de att dessa två stämmer in på mig... jag är bestört!!!

när jag ändå skriver om "bloggreklam" kan jag ju lika gärna göra lite reklam för bloggar jag läser;
linaelin.blogg.se- Fina Lina bloggar om allt och inget (inte så ofta, men ändå ;) )
pege.blogg.se- Pernilla skriver om BULLE och annat, kort ,men koncist!
louisetkjellberg.blogg.se- DEN RIKTIGA maneater skriver om livet som sergeant
malliin.blogg.se- DANGER skildrar livet som "MAN, INTE MUS!!!"
mickehull.blogg.se- min favvo "kanviintesnackasvenskhiphopkonstigaordochlivet- dikuteringspartner MIKE
christianvestby.blogg.se- Nya generalen ger en halvnorsk synvinkel på det hela
duagava.blogg.se- mitt kära vansinne bloggar om livet som ny mamma, Lindy och allt som vi båda HATAR
angelwithoutwings.blogg.se- emmasöt bloggar om allt och inget
andreasgralen.blogg.se- ex-generalen bloggar om halmstad och innebandy ( nee, inte bara)

NU kommer jag inte på fler... menmen...har jag glömt ngn så skrik.

I sthlm är jag född, där har jag min familj (nåja nästan alla)...

Over and Outflickrummet...

Hemma hos mamma och pappa är allting sig likt.            Typ.

Samma sak varje gång man kommer hem, rotar runt i garderober och skåp på jakt efter saker man inte minns att man har, kollar på foton man inte sett på länge...

Övergödd med riktig mat och efter en lång sovmorgon i MIN säng är jag nu redo för att ta mig an Täby : )
Planera hur helgen ska fortlöpa är väl kanske prio 1.
Eller nja, mer kaffe...

Saknar nästan Halmstad redan :S

Over and Out

selektivt minne...

De flesta har väl hört talas om selektiv hörsel?...NI vet, när man bara hör det man vill hörs, och stänger ute sånt man inte vill höra eller skiter i?
Detta har jag länge "lidit" av...eller alltså, jag ser det som en tillgång ibland faktiskt... nog om detta. Jag tänker i detta inlägg behandla selektivt minne eller nja, egentligen önskan om att minnet kunde vara lika selektivt som hörseln...

Jag har alltid fått höra att mitt minne är fantastiskt bra, mina syskon kan tjata i timmar om hur sjukt det är att jag minns saker från när jag var tre-fyra år väldigt exakt jämfört med hur alla de tre minns situationen (då är de alltså fyra, åtta och nio år äldre och bör ju ha varit bättre på att observera nämnda situation.)
Det slog mig dock häromdagen att jo, visst jag minns mycket. Men VAD är det egentligen man minns? är det viktiga/nyttiga/bra saker?
Tyvärr inte...
Tar jag fram och lyssnar på en gammal "absolute Music" skiva från 97 kan jag säkert 80% av texterna UTANTILL! men varfööööör!? vad ska jag med de skit-texterna till?
Jag minns födelsedagar på folk jag gick i lågstadiet med, jag kan minnas vad jag hade på mig när jag skrev ett visst prov...Men inte vad första frågan var...

Jag skulle ju hellre vilja minnas typ "blindkartorna" (varför heter det så förresten?...det är ju absurt) och proven man hade på dem i mellanstadiet ( jag hade seriöst ETT fel när jag skulle placera ut länder, sjöar,floder,berg,huvudstäder n´shit i Afrika) Skulle någon be mig göra det nu skulle jag typ titta på dem och säga;    " Nej tack, jag kör..."

Jag kan  telefonnumret till en pizzeria i närheten av där mina föräldrar bor utantill (trots att jag ALDRIG ringt dit)... Men jag kan inte komma ihåg att köpa ny kolsyrepatron till min sodastreamer...
Jag kan berätta exakt vilka skor jag hade första gången jag sov med Stretch , Men inte vem som gav mig det där halsbandet jag haft kvar så länge...

Tänk om jag kunde få ha selektivt minne och bara välja vad jag skulle komma ihåg... OJOJOJ! Jag skulle nog kunna bli Superhjälte... Lady MemoryBoss skulle jag heta...hahaha.


Over and Out

påskpuss...

Jajjemen, nu har påsken snart stökat över, och detta med bravur får man väl säga.

Efter ett stort svart hål av ingenting över torsdag och fredag var det dags att ta tag i livet igen på lördagen, självaste PÅSKAFTON (Glad påsk!) Uppdraget var att ta sig till bolaget och inhandla lite proviant till kvällen, självklart kom vi dit kvarten innan de stänger-som vanligt. Men vi hann ju iaf. Sen var det schemalagd chill på min uteplats, städa i ordning lgh ( då förfesten skulle vara här ) duscha o sen vänta in folket.
Det gick väl sådär, eftersom alla (läs; martin) var sjukt lata och inte orkade ta sig hit var det bara att tacka och ta emot och ta sig till nissastrand via GT och sedan stan. en för mig alldeles lyckad påskafton, vissa kanske tycker den var sämre...

Denna veckas SaturdayNight (Live) och sundaychill innehöll bl.a;

En (av vissa) starkt favoriserad herre
Två Täbybor
Tre Liter vitt vin
Fyra av sex "bästa tjejjerna"
Fem fighter med ljussablarna (minst)
Sex-intresserad "svår" kille i baren
Sju pers i malins lilla lya
Åtta MKVare på moon (tror jag)
Nio
Tio
Elva
Tolv, kom vi typ iväg va?
Tretton skeunder taxiresa typ
Fjorton år gammal (Det var du som började!)
Femton önskningar om låt (och ändå ingen lycka)
Sexton enkronor i cashboxen på maxi
Sjutton-årig (typ) kassörska som inte gillade detta
Arton-års-flashback med allt skrattande åt ingenting
Nitton obesvarade samtal på en viss lur (det var säkert inget viktigt ;) )

Hahahaaaaaaa. Såpass givande och förtäljande har jag nog inte skrivit på länge.

I veckan väntar kursintro och hemresa. Ska bli spännande/roligt/skönt/gott/trevligt


Over and Out


ingenting...

Haha, nu trodde ni allt att jag skulle skriva ett djupt, mörkt, emo-inspirerat inlägg om alltings meningslöshet....

ICKE!
Jag titulerar mitt inlägg som ovan därför att jag under både gårdagen och denna långfredag hittills sysselsatt mig med just detta; INGENTING! Nja eller igår gick jag iofs. till Maxi en sväng, men jag misstänker att det inte räknas ;)
Idag har det mest produktiva jag gjort bestått i att starta diskmaskinen...typ.

Jag KAN alltid skylla på att gårdagens slappa tema berodde på att det i onsdags var Linas födelsedag och vi trotsade plånbok, väder och alla andra och kalasade fram till småtimmarna. Kvällens innehåll; Gigantisk RedBull-burk, shots, ond bankomat, manfall (Danger), otaktiskt samtal, lite dans, efterfest.
Vidare KAN jag skylla dagens frånvaro av aktivitet på att det faktiskt är långfredag och då ska man faktiskt inte ta sig för ngt alls- ingenting, man ska begrunda och "sörja" jesu död. (haha) Jag minns förresten min barndoms påskfirande och hur mkt jag HATADE långfredagen...alla affärer var stängda, inget bra på tv, bara trist musik på radion - ingenting att göra. Dagen har väl ryckt upp sig lite med åren. Lite iaf.

Resten av dagen kommer nog inte bli särskilt mkt mer aktiv...eller nja, jag hade tänkt röja upp lite i köket, men det känns väl föga exotiskt.
Jag har inte ätit ngt på hela dagen- ingenting, (eller jo- två isglassar) Kan bli så att det blir pasta lite senare... om jag pallar.

Vad hade jag att ge omvärlden med detta inlägg?.... that´s right.... ingenting!


Over and Out

they say around the way, you´ve asked for me...

Japp, jag känner mig förföljd. Fast inte på ett läskigt, krypande sätt utan bara mest att det är en speciell person som verkar veta det mesta jag gör och inte gör...
Jag vet liksom inte om jag är smickrad eller om det är konstigt, men det verkar som jag ligger under granskning iaf...oavsett.
Om jag inte är totalt paranoid dvs.


Sedan sist;
Olé, Olé, Olé, Oléee!
Det är inte helt friskt att BITA folk i armen!
jag är en förträfflig sjuksyster, när nöden faller på
vansinnet har fått en liten prinsessa!!!
Världen är helt sjukt liten.
Verkar som senaste delkursen glidit förbi mig med ett G som resultat. känns ok.
Snö i mitten av mars är alltså INTE ok!!!
Sjukt sugen på att bli kär...såhär till våren liksom.
Kimmas o Louise är ena riktiga fenor på att baka kaka.
Bengan, Ulle Kukus och Ludger. (växterna)
Ibalnd kan uttrycket "good riddance" gällande personer kännas som en underdrift- OMG, jag skäms!!!
Korsord är det absolut mest mindfuckande, men ändå sköna tidsfördrivet.

Lina fyller år idag! GRATULERAR!

Onsdag- sådär mittemellan

Over and Out

mellan himmel och helvete...

Någonstans där befinner man sig ständigt, vill jag påstå...sedan att avståndet till något av dem kan variera, det är en bisak.


Onsdagen innebar överlämning, d.v.s. Jag, Louise och Christian blev officiellt den nya MKV-Staben.
Finns otroligt mycket att säga om den dagen, men jag tror att det skulle bli ett snuskigt långt inlägg. Kan försöka mig på en sammanfattning. Väcktes tidigt av en gormande stab och två sömndruckna klasskamrater, ut på upptåg en sväng innan skolan, staben bjöd på frukost, seminarie, diverse uppdrag, blindgång, MKV-kärlekssaft, all-in hos andreas, (här följer en mystisk lila dimma- ja jag vet inte exakt vad som hände, när och hur det gick till- men det gjorde det iallafall :D ) Gasque, överlämningen (här fick vi våra overaller som luktade...hmmm exotiskt kan man nog säga. vitlök, chili och annat mysigt) Sedan bar det av till mellanfesten på GT stök stök stök.
Tillbaka till kååååren,, där ingen ville hänga med mig, eftersom jag luktade typ tok-busy kebeabrestaurang tio min efter närmsta krog stängt. Jaja, smällar man får ta.
Jag höll mig hursom på benen ända tills stängning, vilket i mina ögon är imponerande då jag började dricka mer än tolv timmar innan stängning! :O GOD!
Överlämningen pendlade mellan himmel och helvete lika busy som hissarna i empire state building en turistspäckad dag på manhattan. Jag hade hursom väldigt kul och känner att det verkligen var värt det. TACK ex-staben alltså. Och ursäkta...till alla det kan tänkas beröra.

Jag imponerade på mig själv ytterligare genom att faktiskt dra mig upp ur bingen och ta mig till föreläsningen vi hade igår, därefter maxi för livsnödvändig isglass, mineralvatten osv. Där kom ett uppvaknande som ledde till ett steg närmare helvetet. JAG HAR INGA PENGAR!!!
Kontot ekar skrämmande och jag har av olika anledningar inte ens pengar på mitt "endast i nödfall konto". Har faktiskt ingen som helst aning om vad jag ska göra....eller hur jag ska få det att gå ihop. tittar på kaldendern och tycker att 10 dagar känns som ungefär ett år just nu. Lina fyller år nästa vecka och jag kommer nog tyvärr varken kunna köpa present eller följa med ut, som det ser ut nu. OM  nu inte handelsbanken hör av sig snart och låter mig få tillgång till mina pengar som de håller gisslan, (ja den storyn tar jag en annan gång).
Annars kan ju alltid de som känner att de är skyldiga mig pengar eller bara vill bidra lite spontant till en härlig studentskas vardag (överlevnad, sociala liv, osv.) höra av sig och sätta in lite pengar till mig. (alla bidrag är välkomna faktiskt).

Helgen blir nog som de flesta listat ut lugn och sansad (tråkigt eller skönt?) eftersom ekonomin inte tillåter det minsta lyxliv just nu. Snart ska jag väl studsa in i duschen, och sedan även ge overallen en till omgång i duschen, så den kanske slutar lukta kebab...eller ja iaf luktar liute mindre. Just nu känns det som hela lgh luktar marinad...HÄRLIGT.

Nu vart det sådär långt igen....can´t help it!


Over and Out

skryt och axelklapp...

Jag hade ju en rätt busy dag planerad igår... det är inget ovanligt men, jag brukar kanske nte altid hinna med riktigt allt jag vill...
SÅ, vad hann jag med igår?
Jag bokade tvättstugan OCH tvättade, Jag källsorterade, jag var på kåren och biblioteket, jag lagade en tok-smarrig fisksoppa på mat jag hade hemma, Jag läste liiite, jag dammsög och städade lite grann, bäddade om sängen.
YES! det enda jag inte fixade var gruppbyte inför onsdag, men jag försökte iaf.
Dessutom fick jag ett timslångt samtal med fina Heffa, som jag saknar MASSOR.

Idag bär det av till handelsbanken, och jag kommer antingen vara väldans förbannad eller väldigt glad efter det besöket. (förklarar senare)
jag ska även posta ett brev till min mams, och gå till bolaget inför morgondagens överlämning.  Jag är lite rädd faktiskt...

Så, om man skulle ta tag i sig själv och kila till da city?

Först måste jag nämna att jag hittat en reklam jag faktiskt tyckte var bra jobbad av reklamaren, den råkar t.o.m. komma från min gamla arbetsgivare Nordea. Den med sekunder.

Sedan måste jag ställa frågan om det är någon mer än jag som tycker tjejen på bilden på blogg.se- startsidan är rätt lik Mat-Tina?... Hon med trosorna ni vet ;)

Over and Out

full rulle...

Ja, på ett sätt...
Jag ska nu ta tag i mitt måndagsliv. Vad ska göras?

*Boka tvättstugan
*Källsortera
*Gå till skolan och skriva ut de där gudsförgätna texterna
*Hitta ngn som vill byta grupp med mig på onsdag
*Gå till Kåren (typ nu) och räkna röster
*Dammsuga
*Läsa
*Hitta på ngt. att äta, som inte kräver ngn ingrediens som jag inte har hemma, jag har nämligen typ inga pengar

Mja, det är väl det jag kommer på på rak arm, men egentligen är det nog rätt mkt. mer.
På vilket sätt är det inte full rulle?  Nej jag vet inte faktiskt.


Over and Out

det e´natten...

Japp japp, det är verkligen natten nu, sista natten på en sedvanligt halvstökig helg faktiskt.

Fredagen handlade om; * öppet hus på skolan, ( jag och louise chillade runt och såg "trevliga ut"),* möte med nollningsfolket i klassen, känns bra faktiskt. *Sedan var det Buttericks, *bolaget, *vinkväll hos mig ( första gången denna helg vi fick höra av en granne två trappor upp och DESSUTOM snett över min lgh "att det var natten, in med oss" haha) Jag tycker lite synd om denna arma kvinna när det senare blir sommar och grillpremiär ojoj.

Lördagen var en sådan dag då man helst inte hade varit tvungen att dra sig upp ur sängen efter alltför få timmar sömn, för att gå till bolaget. menmen, hårt liv för de hårda, som jag brukar uttrycka mig. Väl på stan lyckades Lina säga "OJ, var det en kille!?" liiiite för högt om en långhårig smalaxlad grabb som stod framför oss i den sinnessjukt långa kön när vi skulle handla mackor. det är rätt!
Kvällen bjöd på melodifestival och en massa kul här på östergård. Styrka; Lina, PeeGee och undertecknad. ( här kom även helgens andra "Det är natten nu, in med er!" Vi var helt seriöst tre tjejer som tog en cig och pratade i normal samtalston, hon får faktiskt lugna sig lite den tanten. ( Jag undrar förresten om det är hon som knåpat ihop den helt förkastligt grammatiskt dåliga lappen jag fick idag... En lapp som innehöll dels en önskan om att jag ska hålla mina vänner INNE i lgh, när de är på besök, men även ett önskemål om att jag ska använda den uteplats jag har...hmmm?)
Hursom vart det utgång, en mycket underhållande sådan. Jag bjöd bl.a på "sång" på scenen i schlagerbaren, min mick var en flaska..men iaf. Därefter visade jag och lina upp en riktig fäktningsduell med våra ljussablar ( de man får i vissa drinkar på moon, exempelvis white russian ;) )

Idag har vi powerchillat mest hela tiden- var på HBK-AIK träningsmatchen...inte imponerande sådär så det förslår iaf.
Nu sussar damerna i vardagsrummet och jag ja... borde väl lägga ner jag med- DET ÄR JU NATTEN!

torsdagstankar...

Gårdagskvällen spenderades, som så många andra onsdagar i gott sällskap och med trevliga aktiviteter.
Natten spenderades här på österhalm, med sällskap faktiskt- fast inte det jag hade tänkt mig riktigt hmmm... eller asså, sällskapet jag hade var absolut trevligt och så, men inte riktigt vad behövde mest just nu.
Nuff´said.

Möte med KKstaben idag ch vi rätade väl iaf ut ett par frågetecken. Maxirunda, sedan hem och vila lite. Möte igen nu på kvällen, blev lite längre än väntat kanske (ledsen tjej som missade CriminalMinds)

Väl hemma satt jag med radion inställd på bästa kanalen (nämligen p3) och hörde ngn form av rocklåt, som framfördes på ett (för mig mycket) främmande språk, inte nog med att jag inte förstod vad de sjöng, jag skulle nog aldrig kunna gissa vilket språk det var... Jag gillade nog inte låten så mkt, och då kom jag att undra; Gillar jag den inte för att jag inte kan greppa texten, och dess betydelse? ( nej det tror jag inte, jag vet franska låtar som jag inte heller förstår, men gillar) Hade jag gillat musiken om den stått för sig själv? (kanske, den var lite för stökig för mig kanske...) Jag tror jag måste börja lyssna mer på musik som jag inte direkt "förstår". så jag kan lära mig uppskatta nya musiktraditioner.

Fallet i CSI handlar om clowner, clowner inhyrda på födelsedagar.... skulle ngn hyra en clown till min födelsedag skulle jag bli tvungen att döda ihjäl denne. Jag AVSKYR clowner, jag fattar inte att folk frivilligt utsätter sig för detta. blö!

Imorgon e det dags att vara lite promotande och pepp på Högskolan i Halstads "öppet hus" jag och Louise ska kliva omkring o dela ut flyers, le och säga att allt är "jättebra" ;) Självklart är det en bra sak att göra för skolan, programmet,kåren osv. Men jag undrar om många gör det för sin egen skull? Förstärker man inte sin uppfattning om den egna identiteten som student genom att mingla med folk som ännu inte valt, etablerat sig i ngn studentstad, kanske aldrig haft en tenta, aldrig bott hemifrån? Blir inte deras "osäkerhet" och nyfikenhet ett bevis på hur "säker" man själv är i det läget? jag vet inte.... ska bli kul iaf.

Nu tänkte jag ta ngn timme tv, chill och fundering. skulle precis ta mig ett eller två av de alldeles fantastiska kornmo-kexen jag har med lite ost. fast, min enda osthyvel ligger i diskmaskinen och jag orkade inte plocka fram den, haha...helt slut i kropp och knopp nu, vill säga :) Det blev en smarrans riskaka istället. Duger det med.

När ska vansinnets bebbe kika  ut då? jag e stirrig.... :S

Tar en rapport om hur allt fortlöpt senare...

Over and Out
 

ruby tuesday...

Tisdagen avklarad.
Vad hanns med?

Kaffe och snack i solen på uteplatsen med peegee (det är rätt) mkt. mysigt faktiskt.
Sedan chillade jag mest hela dagen, lite läsning, lite dusch och så möte förstås :)

Hemkommen kollade jag bara LADOK lite halvslentrian... och till min helt sjukt stora förvåning- VG på "journalistik som profession" weeei me! helt tokigt glad och lättad, nu kan jag alltså åka till estocolmo den helgen jag tänkt. Björn Gustafsson och Råsundasöndag :D yeeeees alltså!

Så nu är tisdagen egentligen slut och dags att blicka framåt... imorgon ska jag upp tidigt och gå till stan för frukost och bolaget-tur med peegee, It´s gooooood. Sedan seminarie (politisk ekonomi) och sedan lucka till KÅÅÅ-REHN (som malin skulle sagt)

Känslan av längtan har ännu inte givit sig helt...dock avtagit lite kanske...kanske försvinner den snart.

Jag är dessutom lite småirriterad över att gossipgirlhalmstad har lagt upp bilder i sin blogg som är från en väns privata foton (utan att denna vet om det dvs.)...så får man nog inte göra egentligen va? AJABAJA!

Vidare har jag nu bokat ett datum i vadslagningen om när vansinnets lilla bebbe ska komma ut. 13e mars har jag gissat (it´s a feeling) dessutom tror jag det är en liten paajk!

en ganska klen blogg, men jag orkade nog inte mer än så...har fortf. typ 30 sidor att läsa tills imorgon.

Over and Out

accomplished...

Well, inte många timmar sedan sist men hursom har väl vissa saker hänt- eller jag har åstadkommit en del.
Jag har; handlat, plockat undan i lgh. och lagat mat.
Vad blev det? Pannkakor! Längesen sist, och som jag hade alltför mkt mjölk hemma för att hinna göra slut på på annat sätt (efterssom jag bara använder mjölk till kaffe, och potatismos ibland) fick det bli smart tänkt med pannkakor också. Eftersom pannkakor egentligen inte passar in i "min nya livsstil" ;) så får man mutera receptet lite, man använder helt enkelt fullkornsmjöl och havregryn- tadaa!

Jag fick lite flashback när jag stod där och stekte för glatta livet. ( Ja, det tog rätt lång tid eftersom jag gjorde smet för typ ett helt kompani- men det går att frysa!) Flashback från när jag stekte flapjacks på Rolfs och min vän (och chef) kocken Colin, eller Colin the Kock som jag kallade honom bad mig vända så många jag kunde i luften. så jag satte igång. efter en stund utbrister han;
" Matt, would you look at Claire, she´s flipped like 30 times in a row without dropping a single one, I´ll tell you- that girl´s got some wrist action!!!"  haha...
Jag var alltså tvungen att testa om jag fortfarande kunde. det kunde jag, tillochmed asbra med vänster- jag är en liten jefel på att flippa helt enkelt (ja, ngt ska man ju vara bra på).

Så det jag har kvar att göra nu ( om jag ska klara det jag tänkt hinna med alltså) är att läsa lite och planera lite...det kan ju fortfarande hinnas med, och verkar ju inte helt omöjligt iaf.

Just nu kollar jag dock på dateline-to catch a predator grymt program, som trots att det är skrämmande är sjukt intressant.

Over and Out

flera månar i mars...

Så blev det mars månad och det känns väl iaf. som en bit på vägen till VÅR. Väldans skönt och nu drar det igång på riktigt- arbetet inför årets nollning. Lördagen började för min och Louuises del redan 06.45 på morgonen med kaffe och taxiresa till österskans bussterminal (nej, vi är inte sååå lata, men det regnade satan och då är man inte sugen på att knalla med packning så pass tidigt på morgonen.) Bussen ut till Tylebäck, och sedan en fullspäckad dag med föreläsningar, nya bekantskaper och framförallt- sjukt mkt mat! Lördagkvällen/natten spenderades med en del alkohol...bra sätt att "lära känna" andra, sen hur pass intelligent och taktiskt det är att delta i en "jag har aldrig" omgång kan vi ju låta bli att diskutera just här.
En lyckad resa och nu känns det väl kanske som man har lite mer koll.

Ganska lite sömn och en hel del aktivitet ledde till att eftermiddagen/kvällen blev powerchill på utbäddad soffa. Sällskap; Grain Delight (inhandlade m.h.a. min myntsamling, då chippen inte kunde ta kort.), vatten (utan kolsyra, då jag kroniskt glömmer att köpa ny patron), fleecefilt och (självklart) isglass.
Sov sedan en rejäl bit in på dagen, krängde mig upp och gick på föreläsning rörande det "mycket sexiga" ämnet Politisk Ekonomi.  

Nu återstår ju ock ett par timmar av måndagen och jag tänkte väl iaf. göra liiite nytta. Jag ska;
* Läsa minst en av två texter (seminarie på onsdag)
* Handla ( glömmer hela tiden bort sånt som är tråkigt att köpa- ex. schampo. och sådant som är onödigt dyrt. ex. ost)
* "Städa" lite- dvs. plocka undan och dammsuga typ.
* Försöka ruta upp ngn. form av schema/plan för hur kommande veckor ska te sig... ( kan bli den mest komplicerade punkten)

Såg förresten att jag formulerat meningen om namnförslag på kRukväxterna helt åt skogen...men det kanske var begripligt iaf.

Veckans citat; "Vad liten han är, är det någon som suttit på honom?!" HAHAHA. ( HJÄLP, felix herngren)
                          "Men du är ju egentligen väldigt lång." (Klara 161 cm till Gustaf 194 cm- iaktageseförmågan är gedigen)


Over and OutRSS 2.0