resultat...

Så var det fredag igen, och allt är väl egentligen väl.

Som rubriken skvallrar tänkte jag plita ner lite om just  "resultat ".

Onsdagen bjöd på fotboll mellan Sverige och  Turkiet, lite öl och snacks, fina tjejjer på kungliga Östergård och allt som hör till. resultatet i matchen? efter 90 faktiskt ganska trista minuter (fotbollsmässigt)..0-0.

Ölen gjorde sitt och tre små gummor knallade istället mot Nyhem och en flock herrar, som även de hade tagit ett par glas. Kvällen ångade på och allt från stalkers till absinth-shots till konst behandlades. resultatet? Onykterhet och samlad promenad till vår kära kår.
Väl där tog vår vän "pappa betalar" och hans vän ut ansenliga summor pengar i bankomaten. resultatet? Två flaskor "bubbel", ett stökigt gäng runt ett bord och en hel del skratt och stoj.

Allt väl sålångt den kvällen. Man slappnar av och har roligt, träffar folk och skrattar...resulatet? NÅGON får för sig att man ser glad och uppsluppen ut och tror att detta är ett fantastiskt tillfälle att "tala ut"
Man värjer sig så gott man kan och försöker ta sig ur denna situation, som uppenbarligen INTE är rätt situation att tala ut på ( om det nu ens finns en sådan situation)... resultatet? Det går inte, man syltar in sig djupare och djupare i något man verkligen inte vill kännas vid. Alkoholen säger sitt och allt man känner blir ca. 7,5 ggr värre ( vare sig det är ilska, uppgivenhet, irritation eller ngt. annat.)

Efter en stunds ältande gör man som man brukar, man går därifrån utan att se tillbaka, och söker efter dem man egentligen vill vara med just då. resultatet? Minst en person man känner blir riktigt irriterad och besviken, medan de andra förhoppningsvis blir glada att se en ;)

Även kåren har en stängningstid, och är man vid den tidpunkten fortfarande kvar i lokalen får man snällt stå i en "ganska" lång kö till garderoben. Det får alla andra också... resulatet? Allmän rusning, trängning och "ingen panik, alla på en gång"- känslan. därmed infinner sig klaustrofobin (tur att Lina finns och är min bodyguard i sådana lägen, annars hade jag kunnat räkna med ett till resultat- nämligen Klara freakar ur-alla dog)

Är man därefter sugen på att hitta på ngt mer den sena natten måste man hitta alkohol och lokal helt själv. resultatet? Man ringer Saltan (haha)
Sagt och gjort, man travar dit, chillar ett tag tills man blir heeeeeelt slut och måste sova ( typ NU). och så var kvällen till sin ända.

Resultat från onsdagkvällen? hela torsdagen blev en väldans chill dag på östergård i goda vänners lag ;)

Och så vart det fredag, som vi började sent (13) tänkte jag vara sportig och gå en långpromenad innan skolan. Det regnade som s*t*n, resultat? jag stannade inne och slumrade en extra stnd på soffan istället.
Sedan var det dags för seminarie, vilket var myvket lyckat och faktiskt väldigt intressant idag.
Passade även på att hämta min senaste tenta, resultatet? ett "snyggt" två G+ och så... känns bra faktiskt.

Det har varit en hel del festande på sistone, vilket varken är bra för kropp, ekonomi eller morgondagen. Detta har gjort att man känner då och då att man bör dra i handbromsen. resultatet? ikväll blir det super-chill med Let´s dance på östergård. Bara tjejjerna i myskläder, god mat och lite snacks. förhoppningsvis en kväll när man kommer i säng hyfsat tidigt och kan göra en hel del vettigt imorgon.

Jajjemen, man kanske skulle ta och styra upp det här nudå? Mm tror att det kan vara bäst så.

Resultatet är inte alltid det viktigaste, ibland är det jobbet och mödan på väg dit som räknas.

Over and Out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0